Obre la teva pròpia franquícia Heltia!

Si t’apassiona el món del pilates, de l’entrenament i de la salut i tens visió emprenedora, aquesta és la teva oportunitat…

t'AGRADARIA OBRIR EL TEU PROPI CENTRE DE ENTRENAMENT i pilates?

El format de franquícia Heltia et permet ser el/la amo/a del teu propi negoci i dirigir el teu propi centre d’entrenament aprofitant tots els avantatges d’un model d’èxit

FRANQUÍCIES HELTIA

Heltia és la primera franquícia de salut integral que combina Pilates, Entrenament Funcional i Tècniques terapèutiques amb un Mètode 100% personalitzat.

Una fórmula única amb la qual oferim solucions altament efectives als nostres clients i una alta rendibilitat als nostres franquiciats.

Per què invertir en Heltia?

Un sector en auge.

La indústria de l'activitat física i la cura de la salut és un dels sectors amb major projecció de creixement actual i futur.

Una proposta de valor única

El model Heltia ofereix un avantatge competitiu real i sostenible enfront de les demandes del mercat, amb una proposta de serveis personalitzada i dirigida a totes aquelles persones que no estan familiaritzades amb l'oferta actual dels gimnasos tradicionals i que busquen una alternativa viable que cobreixi les seves necessitats de salut.

un negoci altament rendible

Nivell de facturació
+ 300.000€

Estructura de costos
reduïda.

Inversió
moderada.

Rendiment assequible amb el mínim risc

Tiquet mitjà per sobre de la mitjana del sector

Ràtio de Fidelització
>95%

ROI = 25 -30%
Anual

Breakeven a partir dels 200 socis

PLA D'EMPRENEDORS HELTIA Franquícies

Forma part de la comunitat d’emprenedors Heltia!
Heltia és una empresa jove però amb una experiència sòlida en la gestió i desenvolupament de negocis del sector de l’exercici físic i la salut, actualment en fase d’expansió.

Volem construir una comunitat d’emprenedors sòlida, formada per professionals que aportin el seu talent i contribueixin a crear una xarxa de negocis pròspera que ajudi a millorar la vida de les persones a través de Heltia.

Què és i en què consisteix el Pla d'Emprenedors Heltia?

És un programa d’emprenedoria mentorizado, per a la creació, llançament, desenvolupament i expansió de la teva pròpia empresa, amb el qual pots ser el/la amo/a del teu propi centre Heltia.

Per a qui va destinat?

És un projecte destinat a professionals del sector del fitness i la salut que volen fer un salt en les seves carreres, aprofitant aquesta oportunitat per a créixer i passar de “Entrenador a Emprenedor”.

Facilitats per a emprendre

Et facilitem l’accés al finançament en condicions especials gràcies als nostres convenis de col·laboració amb les principals entitats bancàries, proporcionant-te els recursos necessaris per a posar en marxa el teu negoci.

Heltia academy

La Heltia Academy és la nostra escola de formació amb la qual promovem el desenvolupament del talent i el creixement dels nostres professionals. Preparem als nostres equips amb les eines necessàries per a oferir la màxima qualitat en el servei i millorar la competitivitat de cada centre

Avantatges d'invertir en un centre heltia

Dirigeix el teu propi centre d'entrenament personal i s'el/la propietària del teu propi negoci.

Facilitats d'accés a finançament amb condicions especials per a muntar el teu negoci.

Accedeix a un mètode d'entrenament i salut altament efectiu amb el qual els clients obtenen resultats satisfactoris i prolongats en el temps.

Aconsegueix una alta rendibilitat amb una inversió segura gràcies al “know-how” d'un model d'èxit contrastat.

Treballa amb un sistema de vendes que et permet la captació de clients de manera recurrent.

Implementa un model de gestió sistematitzat i eficient que facilita els processos tant per a clients com per a professionals.

Obre el teu centre amb la col·laboració dels millors partners especialistes en el muntatge d'instal·lacions i equipament esportiu.

Compta amb un programa de suport i formació continuada, amb el qual aprendràs a gestionar el teu propi centre de manera eficient.

Forma part d'una comunitat d'emprenedors com tu en la qual pots conèixer persones amb la teva mateixa visió i compartir la teva experiència.

notícies i premsa

La comunitat dels que gaudeixen entrenant la seva salut.

T'atreveixes a fer el salt?

Si vols participar d’aquest projecte únic i ser un dels primers/as propietaris/as d’un centre Heltia…

El moment és ara!

Suma’t a la comunitat d’emprenedors Heltia!

partners

Sol·licita la teva candidatura

El Pla d’Emprenedors Heltia és un programa limitat i exclusiu per a tots aquells candidats amb un potencial real de convertir-se en amos del seu propi Heltia. Per això, realitzem una entrevista inicial prèvia en la qual valorarem la teva candidatura.

Si vols entrar en el procés de selecció envia’ns la teva candidatura emplenant aquests dades: