Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Dades del propietari:

Conforme al que s’estableix en la llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI), s’informa els usuaris d’Heltia.es que aquests són les dades del propietari d’aquest lloc web:

Nom: Wellfit Servicios de actividad fisica y salud S.L
Adreça: C/Berlin, 22 – 08014 – Barcelona
NIF/CIF/NIE: B66975871
Telèfon de contacte: 935 34 35 16
E-mail de contacte: info@heltia.com
L’accés al lloc web Heltia.es, propietat de Wellfit servicios de actividad fisica y salud S.L i l’ús dels serveis que en aquest lloc web s’ofereixen, implica l’acceptació dels següents termes i condicions d’ús:

Propietat Intel·lectual:

El disseny, codi font i continguts del lloc web Heltia.es estan protegits per la legislació espanyola referent als drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Wellfit servicios de actividad física y salud S.L, quedant prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de Wellfit Servicios de actividad fisica y salud S.L.

Política de Privacitat i Protecció de Dades (L.O.P.D.):

Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L informa els usuaris del lloc web Heltia.es, que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguen posats en el seu coneixement, ja siga a conseqüència de la utilització dels serveis oferits en Heltia.es, a causa d’enviaments al correu electrònic de contacte info@heltia.com o per l’ús de formularis de contacte o inscripció presents en el lloc web. En tot cas, l’emmagatzematge, protecció i ús d’aquestes dades per part de Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L serà conforme a l’estricte compliment del preceptuat per la legislació en matèria de protecció de dades.

En compliment del que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seues dades, que hagueren sigut recopilats i arxivats. L’exercici d’aquests drets haurà d’efectuar-se mitjançant comunicació escrita dirigida a Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L (C/*Berlin, 22 – 08014 – Barcelona) o a l’adreça de correu electrònic de contacte (info@heltia.com) indicant en qualsevol dels casos, com a referència “DADES PERSONALS” i el referit dret que pretenguen accionar, adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat.

Disponibilitat i actualitzacions:

Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L es reserva el dret a interrompre en qualsevol moment i sense previ avís l’accés al lloc web Heltia.es, així com a modificar o eliminar la configuració del lloc, els continguts que en l’es mostren o la prestació de qualsevol o de tots els serveis que es presten a través d’aquest, ja siga per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció, edició o eliminació podrà tindre caràcter temporal o definitiu, sense que d’això es derive cap responsabilitat per a Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L.

Ús del lloc web, els seus continguts i serveis:

L’accés als continguts i serveis que s’ofereixen en Heltia.es, i la utilització dels mateixos per part de l’Usuari, es duu a terme pel seu propi compte i risc.

Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L. no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis que puga patir l’usuari, ni de possibles problemes tècnics o fallades en els equips informàtics de l’usuari, que es produïsquen a causa de:

Un mal ús dels continguts o serveis d’Heltia.es per part de l’usuari.
Errors, defectes o omissions en la informació facilitada quan siga procedent de fonts alienes a Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L.
Intromissions il·legítimes fora del control de Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L per part de terceres persones.

Marques:

En Heltia.es pot ser que s’esmenten de manera indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, no fent-nos responsable de la utilització inadequada que pogueren fer terceres persones respecte a aquestes marques.

Enllaços:

Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L no es fa responsable d’aquelles altres dades, llocs web o arxius als quals siga possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els continguts d’Heltia.es, atés que aquestes pàgines o arxius objecte d’enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que es disposa en la *LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a Heltia.es. En el cas que un òrgan competent declare la il·licitud de les dades, ordenat la seua retirada o que s’impossibilite l’accés a aquests, o s’haguera declarat l’existència de la lesió, els enllaços que s’indiquen serien immediatament retirats, quan així se li notifique expressament a Wellfit Servicios de actividad física y salud S.L.

Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU